AKTUELNO

Davida smatra najvećim lažovom.

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" kod voditelja TV Pink i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijević gostovali su Bora Santana, Bane Čolak i Lepi Mića. Tokom programa oni su odgovarali na pitanja koja im je voditelj postavio, ali i na pitanja koja su dobili od gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića komentarisao je i vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, a tom prilikom je istakao da njih dvoje nikada nisu bili prijatelji u privatnom životu. Mića se za vreme emisije pričao i o Slobi Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je moja prijateljica iz rijalitija. U privatnom životu nismo popili čašu vode. Ona me razočarala. Nikada nisam rekao za Anu Korać da je k*rva. Samo sam rekao da su loše stvari koje radi. Majka tog dečka je najstrašnije vređala Anu Korać! Najgore, a sada je sa njom najbolja! Svi su me napadali zbog Ane. Kada je stigao njen rođendan, nisam dobio poklon od njene porodice, a prošle godine sam dobio. Izgubio sam "prijatelja", znam da je svašta o meni pričala Davidu. Ona se zaljubila i to kapiram. Ona je ćutala kao pi*ka dok je njen dečko govorio meni sve najgore. Ana Korać nema lošu dušu, ona je neko koga ja i dalje volim. Nismo se čuli. Nju je pogodilo što sam rekao: "Spavala si sa Slobom Radanovićem". Radanoviću pozivam te javno da kažeš da si imao odnose sa Anom Korać. Ne može da spava sa mužem svoje najbolje prijateljice - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

David je posle Nove godine promenio ploču i ponižavao Aleksandru najstrašnije. David je najveći lažov u istoriji. On laže sve! On je sve planirao. Kakav si ti momak koji veri devojku tri puta i kažeš da su fejk - govorio je Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'