AKTUELNO

Ne želi da razmišlja o bivšem.

Stanija Dobrojević izaziva komentare gde god da se pojavi, a imali smo priliku u proteklih deset meseci da je viđamo u raznim izdanjima. Videli smo njene suze, smeh, ljubavne brodolome, ali je na kraju uspela da izađe ruku pod ruku sa svojim novim dečkom Markom Markovićem.

Trećeplasirana zadrugarka za portal Pink.rs otkrila je na superfinalnoj žurki da je ceo dan nakon izlaska sa imanja, provela sa svojom porodicom, da joj je čast jer i dalje ima podršku publike, ali tokom odgovora nije spomenula da je vreme provela i sa svojim novim dečkom.

Foto: Pink.rs

Osećam se super, provela sam dan sa porodicom i rekla sam im da sam super. Zaista mi je čast kad znam da imam podršku naroda. Ja sam osećala da sam ispričana priča, ali je lepo znati da sam ipak tu - započela je Stanija.

Ona je tokom takmičenja u Beloj kući tvrdila da je muzičku karijeru stavila po strani, međutim, nakon ,,Zadrugovizije“ gde je pevala uživo, Stanija je dobila velike ovacije i komplimente, pa je ekskluzivno za naš portal rekla da su neke nove numere već završene i da samo treba da snimi spot.

Nude mi se pesme, neke su već završene, na nekima se još radi. Još malo ćemo da čekamo, jer treba da idem za Ameriku, tamo su mi kuća i posao, tamo živim. Kad se budem vratila, uradićemo spot i eto – otkrila je Stanija.

Foto: Pink.rs

Ljubavna veza sa Vladimirom Tomovićem obeležila je njeno takmičenje u ,,Zadruzi 2“. Da podsetimo, Vladimir je javno ostavio Staniju pred milionima, a zadrugarka je tvrdila da će se po izlasku čuti sa Tomovićem, ali samo u prisustvu Marka. Međutim, izgleda da se nešto promenilo, te Stanija nije htela da odgovori na pitanje vezano za Vladimira.

Tokom superfinalne noći Stanija je ušla u žestok verbalni sukob sa pobednicom ,,Zadruge 2“ Lunom Đogani. Razlog njihovog sukoba bio je drugoplasirani Marko Miljković. Naime, dok su se superfinalisti pakovali, Miljković je pomogao Staniji oko kesa sa stvarima, što je Luni zasmetalo. Stanija je otkrila da je pomislila da je za svađu kriva Lunina majka, Anabela Atijas, ali da je kasnije shvatila da je to zapravo uradila zbog Marka, kao i da joj se pobednica izvinila nakon što je Dobrojevićeva ispala iz trke za glavnu nagradu.

Foto: Pink.rs

Mislim da je Luna, kad me je napala, da je to uradila iz očaja zbog raskida sa Markom. Indirektno je to govorila Marku, mislila sam da je to uradila zbog majke, jer je ona bila tu prethodno, ali mi se na kraju izvinila pre nego što je izlazila. Nemam problem da se javim Luni, ali mislim da Anabela mene tu nešto ne voli – istakla je Dobrojevićeva.

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'