AKTUELNO

Ne bira sredstva kako bi ponovo pridobio poverenje i naklonost Davida Dragojevića u kog je, kako pričaju mnogi stanari Bele kuće, smrtno zaljubljen.

Ovih dana u "Zadruzi" se povela priča o odnosu Aleksandre Subotić i Lazara Jeremića Jere. I dok Aleksandra tvrdi da je sa bivšim fudbalerom bila u isključivo drugarskim odnosima, te da su se dopisivali uglavnom o njenom tadašnjem vereniku Davidu Dragojeviću, Jeremić je svojim današnjim priznanjem izrekao niz optužbi koje su šokirale sve!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je u emisiji "Radija Amnezija" danas izjavio da se sa Subotićevom video četiri puta, a da su se od toga našli u stanu njegove drugarice u kojem su, kako kaže, imali seks. Ovi navodi žestoko su isprovocirali Subotićevu, koja je uletela u studio radija i svima stavila do znanja da Jeremić iznosi laži, a da su, za razliku od njegovih, njene tvrdnje tačne govore i njihove prepiske do kojih smo ekskluzivno došli!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kao što se može zaključiti u porukama koje su Aleksandra i Lazar razmenjivali na Instagramu, u pitanju je bila drugarska komunikacija gde reči nije bilo o udvaranju, zavođenju, a kamoli seksu. Naprotiv - Lazar se kod Aleksandre raspitivao upravo za Davida, za kog se već mesecima šuška da je u njega zaljubljen, te mu je slao poljupce putem ove društvene mreže i tada njegovoj verenici poručio da jedva čeka da ga upozna.

Pogledajte:

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Sudeći po brojnim komentarima gledalaca "Zadruge", Lazar je izmislio navodnu seks aferu s Aleksandrom samo kako bi povratio poverenje Davida Dragojevića, za kog se mesecima šuška da je zaljubljen u njega. Podsetimo, Lazar i David ozbiljno su zaratili pre nekoliko dana, zbog toga što je njega i njegovu devojku Anu Korać ogovarao kod Aleksandre kojoj je, inače, pričao da je Ana povezana sa devojkama za koje zna da su prostitutke.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

#Rijaliti Zadruga

'