AKTUELNO

Pružite sebi i voljenima kraljevski tretman.

Nekadašnja vila Arnovljević je od izgradnje 1906. godine više puta menjala ime i vlasnike. Bila je Nadežda, Sutjeska i San, a sada je Vila Emilia. 2018. godine je počelo renoviranje vile. Od tada su u prizemlju otvoreni Bistro "Luka" i restoran "Emilia" kao i đelateria "Mateo". A 2020. je završena rekonstrukcija 13 apartmana i luksuznih soba za iznajmljivanje sa predivnim pogledom na banjsko šetalište, park i na stare banjske vile na Čajkinom brdu. Urađen je i najsavremeniji wellness, bazen i lift kako bi gosti mogli u potpunosti da dožive čari Vrnjačke Banje.

Pošto je vila pod zaštitom Kraljevačkog zavoda za zaštitu spomenika kulture, stolarija je verna kopija prvobitne stolarije od drveta, kao i fasada vile izgrađene u stilu secesije (sve aplikacije, maskeroni i cvetni ornamenti su zadržali izvorni izgled, boja fasade je ista kao i kada je 1906. vila izgrađena). Krov je potpuno zamenjen, presvučena je kula sa kupolom i ograda oko nje od kovanog gvožđa je osvežena.

Kraljevski tretman i nezaboravni trenuci su zagarantovani jer Vila Emilila pored apartmana i luksuznih soba poseduje i Wellness & spa centar, bazen, konferencijsku salu i dečju igraonicu.

Wellness & spa centar je namenjen prvenstveno gostima vile. U wellness centru se možete opustiti u đakuziju, slanoj sobi, sauni, parnom kupatilu ili se odmarati na tepidarijumu.

U mirnom i tihom delu banje, ispred hotela, nalazi se otvoreni bazen sa pool barom, gde možete uživati u kupanju, odmaranju i degustiranju najboljih koktela i drugih osvežavajućih pića, i na taj način kvalitetno provesti sunčane i tople dane. Bazen je namenjen samo gostima, što će dodatno doprineti tome da se opustite i uživate u ovoj čarobnoj oazi mira.

Konferencijska sala, kapaciteta do 80 mesta u bioskopskoj postavi, opremljena je najnovijim AV multimedijalnim uređajima, pogodna za prezentacije, poslovne sastanke i konferencije…

Nova moderno opremljena dečja igraonica pogodna je za organizovanje i proslavu dečijih rođendana, takođe i za animaciju i zabavu najmlađih tokom boravka.

Autor: Pink.rs