AKTUELNO

Nova godina pored mora garantuje dobar mediteranski provod. U hotelu Princess u Baru 31.12.2023 i 01.01.2024 goste zabavljaju pevači Srećko Savović i Jelena Boljević.

Turistička organizacija (TO) Bar, pod pokroviteljstvom Opštine Bar organizuje Novogodišnji Happening koji će početi 27. decembra i trajati do 2. januara 2024.

Kako je saopšteno iz TO Bar tokom sedam dana programa nastupiće svi lokalni bendovi, renomirane muzičke zvezde iz Crne Gore i regiona, a preko dana će se održavati mnogobrojni programi za najmlađe. Doček Nove godine planiran je uz Lepu Brenu. Koncert će se održati na platou ispred Sportske dvorane Topolica, a pre nastupa Lepe Brene nastupiće rok-bend Akademia. Nakon koncerta Lepe Brene, planiran je after-party sa DJ Mr. Jools.

Video: Promo

Kako bi vam ugodjaj bio što prijatniji tu je HOTEL PRINCESS u Baru (4 zvezdice) smešten je u najatraktivnijem delu grada Bara, uz šetalište pored mora, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima. Sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na Marinu, plažu i morsku pučinu, na dvorski kompleks ili na planine u zaleđu grada.

Hotel raspolaže sa 135 soba u kojima su vam na raspolaganju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef, potreban accesoar i room service. Možete izabrati sobu sa kupatilom po želji: sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom. Hotel "Princess" svake godine investira u enterijer kako bi pružio bolju uslugu gostima.

Foto: Promo

U njihovim restoranima nude crnogorske i internacionalne specijalitete, kvalitetna pića, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, možete uživati u napicima i poslasticama.

Izdvaja ih to što su jedini hotel resort u Bar-u, sadrži i spa centar, konferencijske sadržaje, svi bitni dogadjaji ne mogu da prodju mimo njih koji se održavaju u gradu. Nalaze se na samoj obali mora a opet blizu centra na šetalištu koje je pešačka zona. Hrana je visokog kvaliteta, mediteranska, morski plodovi, lokalna, međunarodna, evropska, velnes centar sa hidromasažnom kadom, saunama i teretanom. Ono što turistima znači jeste i parking koji ovaj hotel poseduje za svoje goste.

Foto: Promo

Nova godina je zagarantovana u prijatnom ambijentu pored mora, uz razne gastronomske užitke, vrhunskoj usluzi i odličnoj muzici.

Autor: Pink.rs