AKTUELNO

U prelepom ambijentu hotela "Majdan event" sinoć je održana grandiozna proslava 25. rođendana Oktopod Travela.

Uz prisustvo dragih prijatelja, poslovnih partnera, saradnika i posvećenih zaposlenih, atmosfera je bila ispunjena smehom, radošću i uspomenama, koje su trajale do ranih jutarnjih sati.

Oktopod Travel, jedno od vodećih imena na domaćem turističkom tržištu, slavi četvrt veka poslovanja.

Sa ponosom možemo reći da se Oktopod Travel pozicionirao kao lider sa 11 ekspozitura širom Srbije, uključujući Beograd, Novi Sad i Niš. Takođe, poslednjih dana otvorene su nove ekspoziture u Yubc-u, tržnom centru „Stadion“ i u Borči, čime su proširile svoje prisustvo kako bi bile bliže klijentima.

Oktopod Travel je ponosan na svoju modernu flotu, koja se sastoji od 11 autobusa na sprat, pružajući putnicima ne samo udobnost već i osećaj sigurnosti tokom putovanja do željene destinacije. Prepoznatljivi su po širokom spektru letnjih aranžmana širom sveta, a posebno izdvajamo Grčku i Tursku kao najtraženije destinacije poslednjih godina.

Sve informacije o njihovoj širokoj lepezi aranžmana lako je dostupna na njihovom sajtu www.oktopod.rs ili pozivom kol centra na 04155555.

Oktopod Travelu u ime celog tima Pinka želimo srećnu godišnjicu i još mnogo godina uspešnog poslovanja.

Njihova posvećenost i stručnost su uvek bili ključni za pružanje nezaboravnih iskustava svojim klijentima, a verujemo da će nastaviti da podstiču inovacije u turističkoj industriji.

Autor: