AKTUELNO

Polako, ali sigurno nam se bliže zimski, oni najlepši novogodišnji praznici koje volimo da provodimo u krugu porodice i prijatelja. Najviše se radujemo da za vreme tih praznika odemo iz grada na mesto gde ćemo se u potpunosti prepustiti jedinstvenom ugođaju.

Mona Zlatibor | Hotel Mona Plaza Zlatibor

Hotel Mona Plaza Zlatibor je idealno mesto I za to su pripremili sjajnu, novogodišnju ponudu za kompletan doživljaj koji ćete dugo pamtiti.

Foto: Promo

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljen od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km.

Foto: Promo

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Foto: Promo

Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra - Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.

Fotografije i snimke Mona Plaza Zlatibor možete pogledati i na Instagram nalogu (@monaplazazlatibor).

Video: Promo

Doček Nove godine možete rezervisati i ukoliko niste gost hotela, vreme je za doček, vreme je za Monu.

Foto: Promo

Novogodišnja noć i provod za pamćenje će biti u restoranu Perun hotela Mona Plaza Zlatibor! Rezervišite pozivom na +38163571324 i doživite magiju novogodišnje euforije.

Foto: Promo

Ukoliko ostajete u Beogradu I za sve koji žele da dočekaju Novu 2024. godinu u atmosferi elegancije i luksuza, pored Mona Plaza na Zlatiboru i Hotel Mona Plaza u Beogradu nudi idealno rešenje. Ovaj hotel, poznat po svojoj sofisticiranosti i vrhunskom komforu, garantuje nezaboravnu novogodišnju noć.

Video: Promo

Vreme je da odluke padnu, i da izbor bude pravi.

Autor: