AKTUELNO

Šetnja sa arhitektom kroz Beograd.

Ako ste željni da drugačije upoznate Beograd, nebitno da li ste turista u svom gradu ili ste neko ko tek treba da upozna ovu metropolu koja se kotira kao dijamant jugoistočne Evrope - ova malo drugačija šetnja je prava stvar za vas.

Vaš nekonvencionalni turistički vodič je Miloš, arhitekta i telesni terapeut u obuci koji živi u Beogradu 40 godina. Za sebe kaže da je dobar slušalac i da može da ponudi lične priče o gradu i zemlji na srpskom i engleskom jeziku.

Foto: Promo

"Mi hodamo , vi govorite, slušamo. Nemamo isplaniranu rutu , idete tamo gde nas naše noge vode. Ispričaću vam neke priče koje mi padaju na pamet, dok smo razmišljali o tom mestu . Glavni fokus je na eksploraciji grada i na to kako se osjećate . Piont je spomenik Vukovu, ali počinjemo na drugoj lokaciji." - rekao je Miloš o doživljaju koji organizuje.

Šetajte, razgovarajte i istražujte uz fleksibilnost otkazivanja koje je besplatno najkasnije 24 sata pre početka. Izaberite jedan od raspoloživih datuma i uživajte u malo drugačijoj šetnji kroz Beograd. https://www.airbnb.rs/experiences/4747993?adults=1&guests=1&s=42&unique_share_id=6a99412e-44a4-4525-a1e5-4158e86ca15a&fbclid=PAAabD3nT_pMi7FEbCYH8xnxwcslCcNV_1uvitK0eg3B0FAR8w3gUtW-7GlhM

Foto: Promo

Autor: S.P.