AKTUELNO

Da je grad, specifičan i jedinstven, kao i njegovi stanovnici, pokazaće vam posebno u toku ovih prazničnih dana.

Očaravajući Beč, sav okićen i svetlucav, zavejan i veseo, mirisan i elegantan, sigurno će privući pažnju svih ljubitelja dobrog provoda, hrane, šopinga i muzeja. Brojna pozorišta, muzeji, predstave, bioskopi, koncerti, ali i božićni marketi, hrana, poslastice, kuvano vino, učiniće da vaši dani provedeni u prestonici Austrije, budu kvalitetni i za pamćenje.

Ugrejte srce kuvanim vinom i Saher tortom – najukusnije parče torte originalnog recepta, probaćete upravo u Beču, dok ćete iz najrazličitijih šolja moći da pijete ukusno i lepo začinjeno kuvano vino.

Foto: Pixabay.com


Uživajte u ukusima bečke kobasice ili bečke šnicle od uličnih prodavaca, na svim centralnim trgovima, moći ćete da konzumirate ukusne Vener Schnitzel ili Viener Wurstel.

Zabavite se tokom lude vožnje u Prateru – iako možda odavno niste dete, ono u vama sigurno nije nestalo, kao ni želja za dobrim provodom. Adrenalinske vožnje i zabavne aktivnosti u čuvenom bečkom Prateru, učiniće da se opet osetite kao klinci i da svu negativnu energiju i stres oterate od sebe. Idealno da početak Nove godine.

Foto: Pixabay.com

Naučite valcer pa zaboga, glavni ste junak svoga filma, naravno da ćete naučiti valcer u gradu valcera. Probajte Mocart kugle iako nisu originalne iz Salzburga, zasigurno je da su dobre i u Beču. Ujedno, odličan su suvenir, za neku dragu osobu.

Prošetajte bečkim Ringom jedna, je od najelegantnijih ulica u Evropi, a krase je prekrasne palate iz doba najveće raskoši i moći ovog carstva. Vozite se bečkim Ring tramvajem ,ako niste ljubitelji novogodišnjih i zimskih šetnji, a želite da upoznate jednu od najelegantnijih ulica Beča, provozajte se ovim udobnim i toplim prevoznim sredstvo.

#Beč

#Nova godina