AKTUELNO

Mnogi mladenci se za medeni mesec odlučuju na putovanja u daleka egzotična mesta kako bi se proveli i doživeli neko novo iskustvo.

Međutim, iako su tokom proteklih nekoliko godina među najpopularnijim destinacijama bili Tajvan, Kuba, Tajland, Bora Bora i Maldivi, odnosno najlepša ostrva sa divljim plažama, ispostavilo se da mladi počinju da biraju i neočekivane lokacije koje se nalaze u Evropi!

Foto: Pixabay.com

Naime, popularna internet platforma Pinterest je sprovela istraživanje podataka kada je otkrila da je najpopularniije odredište Švajcarska, čija je popularnost u odnosu na 2017. godinu skočila za čak 865 odsto.

Švajcarska je apsolutno prelepa zemlja tokom cele godine - od zimske do letnje sezone.Kada je reč o venčanjima koja se obavljaju tokom zime, Švajcarska može da ponudi savršeno skijanje i ušuškavanje u udobnim hotelskim sobama pored kamina i vatre. Tokom leta, mladence privlače treking staze, odnosno hajking, kao i planinski biciklizam, a kada osvoje svoj cilj stižu do predivnih vidikovca sa kojih se pruža najlepši pogled na prirodne lepote ove zemlje.

Bez obzira na doba godine, izgleda da mnogi parovi raskošne bazene i divlje plaže menjaju za ekstremne avanture i osvajanje vrhova.

Autor: Pink.rs

#Putovanja

#Švajcarska