AKTUELNO

Ispostavilo se da postoje određene tajne koje zaposleni u hotelu znaju o vama, a to nikada ne biste pretpostavili.

I dok tačno zante koje ste podatke o sebi ostavili kada ste rezervisali boravak, oni zapravo znaju i neke tajne o gostima koje ste vrlo verovatno prevideli. Insajder iz hotela otkrio je za britanski Ekspers da osoblje hotela zna mnogo više o gostima, ali sve ostaje privatno čak i ako ti detalji nisu baš najsjajniji.

Foto: Pixabay.com

Studija koja je sprovedena na više od 1.000 hotela otkrila je predmet koji najčešće nedostaje kada se gosti odjave iz sobe. U većini slučajeva gosti odlaze iz hotela sa peškirima, dok je njih 65 odsto reklo da im je nedostajao bademantil, a njih 49 odsto reklo je da su to vešalice.

I dok vam niko ništa neće reći direktno u lice, zbog ovoga možete snositi posledice prilikom sledećeg bukiranja istog smeštaja.

– Vrlo je moguće da zbog ovoga sledeći put nećete moći da bukirate odsedanje – otkriva insajder.

Svaka šteta ili ukraden predmet je primećen i zbog toga možete da snosite posledice.Jedan radnik u hotelu rekao je da su iz ovih razloga uveli neobičnu praksu. U kupatilu svake hotelske sobe imaju nalepnicu na kojoj piše da ako želite da uzmete peškir, tj da ga kupite možete ga platiti kreditnom karticom.

Autor: Pink.rs

#Hotel

#Krađa