AKTUELNO

Prvi izbor brojnim domaćim turistima i sportskim ekipama.

Kopaonik je ovog leta bio jedna od najatraktivnijih turistička destinacija u Srbiji, a Grand Hotel & Spa svojim gostima pružio je potpuno novi koncept letnjeg odmora na planini. Za brojne posetioceorganizovani su nezaboravni izleti u rezervatima prirode, botaničke tu re, posete najatrkativnijim lokalitetima i jednom od najviših vodopadu u Srbiji, ali i adrenalinske aktivnosti uz uzbudljive safari i kvad avanture po netaknutim predelima izuzetne lepote. Zato i ne čudi podatak da je ovo leto obeležila rekordna poseta domaćih turista, koja je za skoro 50 posto veća nego prošle godine.

Hotel Grand pokazao se kao pravi izbor i kada je reč o prevenciji i zaštitizdravlja gostiju i zaposlenih, dosledno primenjujući najviše hotelske stnadardei mere u tom pogledu. Veliki uspeh za najpoznatiji hotelski kompleks na Kopaoniku pokazatelj je da za najbolji odmor ne morate ići daleko. Letnje lice Kopaonika, netaknuta priroda i čist planinski vazduh privukli su veliki broj porodica sadecom, mladih, ali i sportista koji su svoje pripreme pred nova takmičenjaimali u hotelu Grand. 

Foto: Promo

-U današnje vreme gost prepoznaje sasvim drugu vrstu usluge, pri čemu su bezbednost i zaštita zdravlja na prvom mestu. Hotel Grand kao najveći na Kopaoniku, izdvaja se svojim kapacitetima, a njegova površina od 25 hiljada kvadratnih metara predstavlja ogromnu prednost, jer se u današnjim okolnostima na velika vrata vraćaju hoteli i resorti koji svojom veličinom, prostranošću i funkcionalnošću obezbeđuju i više nego dovoljno prostora da se svaki gost oseća sigurno i bezbedno. Gosti na raspolaganju imaju svu neophodnu zaštitnu opremu, a radimo i redovnu ozonizaciju i sterilizaciju celoghotelskog prostora. Takođe, uveli smo i opciju no-servis, koju gost možeodabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka. To je uovakvim okolnostima ogromna prednost zahvaljujući kojoj gradimo novi statususluge - istakao je Radoš Đorđević, generalni direktor MK Resorta.

Foto: Promo

Foto: Promo

Sve ove prednosti prepoznaju i sportski klubovi, te je Grand Hotel &Spa, tradicionalno jedan od prvih izbora za pripreme sportista.

Nebojša Ilić, tim menadžer košarkaških timova Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, kaže da nikada nisu imali sumnju u izbor, ponudu i kvalitet usluge koju nudi hotel Grand.

-Već godinama dolazimo ovde na pripreme i moram da naglasim da su upravo zaposleni ti kojinam boravak ovde učine izuzetno prijatnim. To je posebno važno za sportskeekipe koje koriste sve moguće uslove, a igrači su često i pod pritiskom zbogpredstojećih takmičenja na kojima se trudimo da budemo najbolji. Uvek seradujemo dolasku i koliko god vremena proveli ovde uvek nam se čini da postojijoš nešto što bismo mogli da vidimo i obiđemo, neka skrivena tajna koju ovaplanina krije, jer leto na Kopaoniku uvek nudi dodatne sadržaje - rrekao je on.

Gotovo da ne postoji hotelski i turistički kompleks u Srbiji koji na jednom mestu, na dohvat ruke posetiocima nudi toliko mogućnosti za odmor. Luksuzni spa i wellness sadržaji, uz neizostavno uživanje u otvorenom i zatvorenom bazenu sa pogledom na Pančićev vrh, sadržajni paketi za aktivan odmor uz peščake ture, kvad i safari vožnje, posete atraktivnim lokalitetima, manastirima, botaničke ture, dečiji kamp u prirodi, luksuzni spa paketi za one željne potpune relaksacije, vinske ture, romantične piknike i još mnogo toga što možete doživeti i tokom miholjskog leta koje je na planini posebno lepo.

Foto: Promo

Foto: Promo

Grand Hotel & Spa ovog leta pomerio je granice i doneo potpuno novi doživljaj odmora, a zahvaljujući kvalitetnoj ponudi i idealnim vremenskim uslovima, sa razlogom se očekuje produžetak sezone i tokom jesenjih meseci. Pažljivo osmišljeni paketi uključuju izvanredan izbor aktivnosti i sadržaja koji su u okviru paketa dostupni po najpovoljnijim uslovima za goste hotela, a poseban akcenat stavljen je na ekskluzivne spa tretmane, porodične aktivnosti i sadržaje za decu, obilazak najlepših lokaliteta na Kopaoniku, ali i upoznavanje sa najstarijom vinskom regijom u Srbiji. Cene paketa su izbalanisrane tako da predstavljaju najbolji odnos ponude i kvaliteta po kojem se hotel Grand prepoznaje, a više o njima saznajte na linku.

#Hotel Grand

#Kopaonik