AKTUELNO

Ovi hoteli su idealni za prave avanturiste.

Obično su hoteli mesta na kojima samo prespavamo, dok većinu vremena provedemo istraživajući grad. Međutim sa ovim smeštajem je malo drugačije. Iz ovih hotela ne biste želeli da izlazite.

Osim što su neobičnog dizajna, oni se nalaze i na nesvakidašnjim lokacijama.

Za odsedanje na ovim mestima će vam trebati i malo hrabrosti, jer je većina njih daleko od gradske gužve i ljudi.

Amerika

Čini se da je ovaj hotel deo prirode. Ako odlučite da ostanete ovde, siguro ćete se dobro odmoriti, posmatrajući prelepe predele i uživajući u čistoj prirodi.

Kanada

View this post on Instagram

Last Monday I got to experience one of the most incredible and magical places I’ve probably seen. @freespiritspheres is a one-of-a-kind property on Vancouver Island with beautiful spherical treehouses to stay in. The spheres are all made by Tom, one of the owners of the property, and they are each works of art. I had first heard of this place on the internet (can’t remember where) a few years ago and it’s been on my radar since. But WOW the place is more magical in real life. Seeing the beautiful spheres perched amongst the trees, and then walking up into them feels like something out of a dream! And in addition, the team that runs the place is BEYOND hospitable! If you’re ever wanting to go experience something like this,I can’t recommend @freespiritspheres highly enough! This place was truly rejuvenating for the soul 🌳♥️ Thank you Tom, Rosie and Anna for an amazing getaway! 🙏

A post shared by Sab NK (@sabstorm_) on

Ovaj hotel može da vam ostvari dečije snove o životu u kućici na drvetu. Na najbolji način ćete se povezati sa prirodom, ako odsednete ovde.

Italija

Nazvan po alpinisti Giustu Gervasutiju, ovaj hotel sa kapsulama nalazi se na ivici litice. To je veoma popularno mesto za planinarenje i skijanje, a pogled je spektakularan.

Holandija

Ovaj hotel se nalazi na prilično neobičnoj lokaciji, a ono što ga čini još zanimljivijim je to što možete da skočite sa vrha dizalice.

Švedska

Fanovi naučne fantastike, će obožavati ovo mesto. Ovo je još jedan hotel koji vam pruža priliku da provedete neko vreme u kućici sa drvećem, ali ovaj put, može biti u obliku NLO-a!

Belgija

Ovo je još jedan hotel u kojem možete da uplovite u bajku. Sobe su uređene prema mitovima i legendama iz celog sveta.

#Hotel

'