AKTUELNO

U društvu svoje dece nadograđuje i sebe.

Porodica Đoković protekle nedElje vreme je provodila na Kopaoniku gde je do 21. septembra uživala u društvu najmlađih. Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" posetila je ovo odmaralište, te je imala priliku da se uveri šta su to Đokovići radili na Kopaoniku.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo danas putovali sa našim klincima i oni su mnogo plakali. Vi, kada ste stariji, radujete se ovakvim avanturama, a mali drugari se još uvek brinu i plaše kako je to. Zato je vaš zadatak ove nedelje da učite jedni druge kako se voli, deli, kako se brine o drugima - rekla je Jelena Đoković u svom obraćanju najmlađima.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah po dolasku u našu prestonicu, Đokovići su otpočeli rad na promociji preduzetništva u Srbiji, o čemu su održali nekoliko predavanja. Jelena je na ovom skupu govorila pred premijernim kamerama, pa je otkrila šta je to najbolje što može da se nauči od dece.

Smejali smo se i plakali sa njima, plakali smo zbog suza radosnica, emocija koje smo osetili i snage tih emocija. Imali smo priliku da razumemo svet kroz njihove poglede, kroz njihove oči i njihova razmišljanja. Oni su to vrlo lepo delili sa nama, ja sam se vratila oplemenjena - rekla je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, a onda otkrila šta je naučila od svoje dece, Tare i Stefana:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANABELA JE ANĐEO, KRALJICA: Andrej Atijas prvi put progovorio o razvodu, a evo šta je rekao o Luni! (FOTO)

Mislim da mališani najbolje prenose istinu o životu. Ja sam od moje dece naučila kako mogu da budem ovo što jesam i da to unapredim svakim danom. Da se ne plašim da pogrešim, jer kad gledam decu, ona stalno greše, a uvek nastavljaju dalje.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jelena Đoković

'