AKTUELNO

Konačno joj se želja ostvarila.

Luna Đogani iz druge sezone najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga" izašla je kao pobednica, a onda je izrazila želju da postane pevačica i krene stopama svojih roditelja. Njena numera "Devet krug" broji preko deset miliona pregleda na socijalnoj platformi Jutjub, a ovaj vikend bio je rezervisan za njene prve nastupe.

Foto: TV Pink Printscreen

Presrećna sam. Posle nastupa nisam spavala od uzbuđenja. Čitala sam poruke koje sam dobijala, zaista je bilo puno čestitki i pohvala. Nisam ni sanjala da ću stati na scenu i da će biti ovako, ali sam rekla sebi: "Bože hvala ti na svemu". Moram da kažem da mi veliku podršku pruža moja mama i ona je jedan od organizatora za sve. Ona je sve osmislila - kako će da izgleda, čak je u jednom trenutku i zaplakala. Jednostavno sam uspela - ponosno ističe Luna.

Svoju sreću i radost nije krila ni Anabela, koja je i na jednom i na drugom nastupu bila uz Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam sve. Jako sam ponosna i sve sam radnje radila. Ovo je bila neka neostvarena želja, koja se ostvarila - zadovoljno ističe Anabela koja je, inače, danas javno priznala da je okončala brak s Andrejom Atijasom.

Pročitajte još... GODINAMA SMO SE BORILI DA OPSTANEMO KAO PORODICA: Anabela otkrila sve detalje o razvodu, pa progovorila o Andrejevoj PREVARI (FOTO)

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'