AKTUELNO

Bolje dobar razvod, nego loš brak - zaključila je pevačica.

Jutors kao bobma odjeknula je vest da se Anabela Atijas razvela. Posle izjave za naš portal, za koji je ekskluzivno potvrdila da već duže vreme ne živi sa Andrejom Atijasom, pevačica se uživo uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal" gde je otkrila sve detalje razvoda.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, evo ja ću sada prvi i poslednji put ekskluzivno govoriti na ovu temu i ne bih volela više da se oglašavam ovim povodom. Došlo je do razvoda, posle višegodišnje borobe da opstanemo kao porodica, oboje smo se lavovoski borili pored svih mogućih izazova, dali smo maksimu svoj i mogu da kažem da sam ponosna na nas. Andrej ima prava na svoj život, slobodan je muškarac, poželjan. Ja mu ovim putem želim svu sreću, poželela sam u i lično, tako da stvarno nema nikakve senzacije. Jeste ovo neki neuspeh, ali šta bolje dobar razvod, nego loš brak. Sve smo rešili sporazumno, život ide dalje i mogu da kažem da ćemo ostati najbolji roditelji našoj Blankici.

Anebela je istakla da su se ona i Andrej sudski razveli, ali da to nisu želeli da otkrivaju i da nije u pitanji prevara kako su mediji prenosili.

Foto: Ivan Vučićević

On ima korektan odnos prema meni, stvarno u braku mi nismo imali takve trzavice, a sada kada je slobodan čovek može da radi šta hoće. Moram da kažem da nikakve prevare u braku nije bilo. Ja sam oduvek želela da sačuvam porodicu, ali šta je tu je. Ne mogu da kažem da sam emotivno ispunjena, ali bolje je ovako, nego da smo živeli nesrećni u braku. Možda i mene zadesi u budućnosti neka sreća - iskrena je Anabela.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

'