AKTUELNO

Uživali su na gala večeri!

Televizija Pink proslavila je sinoć 25 godina uspešnog postojanja i to glamuroznom žurkom u prestoničkom restoranu "Topčiderac". Ovaj parti okupio je preko dve hiljade zvanica, a glamurozne toalete i nasmejana lica krasila su ovu proslavu.

Foto: e-stock/Momir Čubrilović, e-stock/Časlav Vukojičić, e-stock agency

Vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović održao je govor i pozdravio prisutne goste, a među njima je bilo i mnogih Pinkovih lica.

Ja sam od desete godine na televiziji Pink i znala sam da ću proslaviti 25 godina - rekla je voditeljka Katarina Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Zaista je ogromna čast i odgovornost, ali pre svega toga, zaista veliko zadovoljstvo biti u timu televizije Pink, zvanično najgledanije i omiljene televizije u Srbiji - rekao je Darko Tanasijević, voditelj i urednik zabave portala Pink.rs u emisiji Premijera.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na brojne ljude koji će biti ovde iz javnog života, mi ovaj jubilej slavimo sa našim kolegama i ljudima koji su stvorili televiziju Pink i radili zajedno sa nama. Ja sam tu tek šestu godinu, ali ljudi koji rade ovde već gotovo 20 godina večeras slave taj jubilej - rekao je voditelj Ognjen Nestorović.

Foto: TvPink Printscreen

Izveštaj sa najglamuroznije žurke i najvećeg događaja ove godine možete pogledati u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Autor: Pink.rs

#Premijera

#Žurka

'