AKTUELNO

Progovorila o svom emotivnom statusu.

Ljubavni život pobednice ''Zadruge 1'' i pevačice Kristine Kije Kockar, svakako je jedna od najintrigantnijih tema u domaćim medijima. Kija se u javnosti od razvoda od Slobe Radanovića nije pojavljivala sa novim dečkom, a ona je sada pred premijernim kamerama otkrila da li je u emotivnoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemam nikoga, ali imam simpatiju. To se uvek može naći, i to može da traje dan, dva, a može i da se završi brakom, što se meni isto tako i desilo. Nisam mislila da će biti, pa se desilo, tako da mogu da kažem da imam simpatiju, ali nisam ni sa kim u vezi - rekla je Kija za ''Premijeru'', pa otkrila identitet muškarca sa fotografije za koga su svi mislili da je Sloba zbog identičnih narukvica na ruci. - To je moj najbolji drug iz srednje škole. Igrom slučaja se zadesilo da su imali isto, ali nije mi ni na pamet palo. Na kraju je ispalo kul, malo smo provocirali - rekla je Kockareva.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI BRUJE O NJIHOVOM RAZVODU! Evo zbog čega je Kaja odlučila da ostavi Džuniora, a zbog ovoga joj NIJE POMOGAO da napravi svetsku karijeru!

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Kijom Kockar iz današnjeg izdanja emisije ''Premijera''.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Premijera

'