AKTUELNO

Ova mesta su je vratila u detinjstvo.

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" imali ste priliku da pogledate rodni kraj lepe pevačice Jadranke Barjaktarević.

Jadranka je rodom iz Crne Gore, tačnije iz Berana, a premijerna ekipa usnimila je njenu rodnu kuću, osnovnu i srednju školu, mesta gde se najčešće igrala sa prijateljima, a ona je za svako mesto imala i zanimljivu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde sam provela svoje detinjstvo ovde sam živela sa roditeljima, bratom i dve sestre. Jako bezbrižno i lepo detinjstvo, mnogo smo se igrali, stalno smo bili napolju, od ujutru do uveče kada ne idemo u školu. Sve je iz ove ulice, moji drugovi i drugarice iz osnovne, srednje škole - rekla je Jadranka, dok je stajala ispred svoje rodne kuće.

Pevačica je bila veoma aktivna kada je bila devojčica, pa je pred premijernim kamerama otkrila da je trenirala mnogo sportova, a omiljeno joj je bilo streljaštvo.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde sam trenirala streljaštvo. Trebalo je da se takmičim, ali mi roditelji nisu dali da putujem - navela je pevačica, a zatim se prisetila svog perioda iz osnovne škole:

Foto: TvPink Printscreen

Pamtim ovu školu i po ne tako lepoj stvari. Ja sam imala želju da idem u hor, ali imala sam učiteljicu koja me nije volela, nije me doživljavala kao žensko i zbog toga mi je bilo veoma teško - navela je ona.

Jadranka je premijernoj ekipi pokazala i hotel u kom je prvi put nastupala, te je otkrila da se susrela sa problemima kada je počela da se bavi profesijom koju najviše voli.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SIGURAN SAM DA JE DETE MOJE: Toma Panić progovorio o POMIRENJU sa Nadeždom, pa otkrio o čemu je razgovarao sa njenom majkom! (FOTO)

Mojim roditeljima je bilo čudno, posebno mom ocu, koji je bio protiv toga da se bavim ovim poslom - rekla je Barjaktarevićeva.

R. L.

#Jadranka Barjaktarević

#Premijera-Vikend specijal

'