AKTUELNO

Zaslužna je za lepe krpice mnogih pevačica.

Poznata manekenka Sofija Milošević izaziva pažnju gde god da se pojavi i uvek je meta muških pogleda. Pored brojnih obaveza, našla je vremena malo da se opusti i počasti sebe zagarantovanim dobrim noćnim provodom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE SMETA IM ŠTO SU OBOJE I DALJE U BRAKU SA DRUGIM OSOBAMA: Andreana Čekić progovorila o svim detaljima veridbe o kojoj BRUJI SRBIJA! (VIDEO)

Mene svi pitaju kako sve postižem, malo spavam, kasno ležem, rano ustajem i svaki dan treniram. Može se sve postići kad se hoće i kada se lepo organizuješ - rekla je manekenka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija se ekipi emisije "Premijera" pohvalila saradnjom sa popularnim pevačicama kojima je kreirala određene odevne predmete.

Nataša Bekvalac je nosila i mnogo joj se svidelo, što mi je posebno drago. Pored nje je Aleksandra Prijović koja je nosila već dve haljine i mnogo su joj se dopale. Čekam sada da napravimo novu kolekciju, pa da joj pošaljem slike novih haljina. Aleksandra i ja, kako smo se upoznale, odmah smo nekako napravile dobru komunikaciju, biće to super - završava Sofija.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Premijera

#Sofija Milošević

'