AKTUELNO

Otvoreno je rekao sa kakvim se problemom suočava.

Poslednjih dana o popularnom pevaču Darku Laziću neprestano se priča - šuška se da mu je potreban psihijatar i da ga on često posećuje, kako bi rešio psihičke probleme nastale usled saobraćajne nezgode, ali i odnosa sa nevenčanom suprugom Marinom Gagić. Kako se nije oglašavao i demantovao ove navode, ekipi emisije "Premijera" rekao je sve.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSVETILA PESMU POKOJNOM OCU ŠABANU! Ilda Šaulić priznala da joj je bilo veoma TEŠKO da otpeva ovu numeru! (VIDEO)

Ja sam imao psihologa u banji, koji mi je posle pet minuta rekao "Druže, ti nisi slučaj za mene", a ja ga pitam zašto tako kaže, a on meni "Ti si lud" - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je otkrio da ima istine u pojedinim naslovima u medijima, da sa lepšom polovinom ima određenih problema u bračnom krevetu. Naime, pisalo se da se plaši da sa Marinom bude intiman jer strahuje da bi mogao da polomi kuk.

Nisu lepo napisali, ne da polomim kuk, nego da mi ne ispadne kuk. Mogu naravno sve, ali novine pišu svašta, to je žuta štampa - pravdao se folker.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Darko Lazić

#Premijera

'