AKTUELNO

Nećete verovati šta je rekla o Gagiju Đoganiju!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić imao je prilike da porazgovara sa Natalijom Ibraimov, suprugom zadrugara Sanija Ibraimova. Odmah na početku razgovora, Natalija je otkrila da joj suprug veoma nedostaje.

Mnogo mi nedostaje, jedva izdržavam, tek je prošlo dva dana, a kao da je prošlo dve godine. Videla sam da je bio i sluđen i zbunjen, vidim po porukama koje dobijam da se dopada ljudima - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Sani je odmah na početku "Zadruge 3" imao sukob sa Saškom Karan, što je Natalija prokomentarisala, a osvrnula se i na njene napade na Gagija Đoganija.

Ja sam Sašku mnogo gotivila, imale smo super odnos, šta se sad sa njom dešava ne znam, ona treba da se leči. Jedna žena, majka, supruga ne treba da se ponaša tako. Koja normalna osoba bi izgovorila takve reči? Vidim da je na Sanija navalila, ne znam zašto, baš sam je gotivila, imali smo super odnos, ne znam šta se njoj dešava. Da li joj se dopada? (smeh) Ma ne, ne bih volela da ga povezuju sa Saškom - kaže Natalija i dodaje:
Moram da ti priznam da sam iznenađena što je Gagi u mirnom stanju, on je šaljivdžija, ali svakom dođe žuta minuta. S obzirom kako je krenulo od prvog dana, videćemo.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Gagi u pitanju, Natalija je ispričala da su njen suprug i ona u dobrim odnosima sa njim, ali jedna stvar im ipak smeta.

Ne smeta njemu Gagi, nego nam konstantno govore da smo Đogani, a mi imamo svoje ime i prezime, 20 godina smo ga gradili. Njih dvojica su odrasli zajedno, nemamo ništa protiv njega, ali eto, samo to - zaključila je Natalija.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Natalija Ibraimov

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'