AKTUELNO

Od pozitivnog šoka nije mogla da dođe sebi.

Četvrta sezona vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" počela je prošle nedelje, a danas tačno u 14 časova sačekali su vas Tijana Prica i Ognjen Nestorović sa novim, ekskluzivnim pričama o domaćim i regionalnim zvezdama.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča koja je obeležila nedelju koja je na izmaku je veridba popularne pevačice Andreane Čekić i njenog dečka Marka Miloševića na njen rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Marko je odlučio da to uradi na ovaj specijalan dan za njegovu dragu, a nije mu smetalo ni to što su oboje još uvek zakonski u braku.

To je bilo potpuno neočekivano. Mi smo došli da proslavimo moj i njegov rođendan, a to smo planirali da spojimo. Kada je stigla torta, ja sam se tu zahvalila i onda je kum rekao da sam ja dosta pričala, da dam njemu mikrofon i onda se desilo to što se desilo. Jako lepo i za mene još uvek nestvarno. Moram da kažem da mi je mnogo ljudi čestitalo i koje znamo i koje ne poznajemo preko društvenih mreža - ispričala je Andreana.

Na slavlju je bilo dosta njenih kolega i prijatelja, a Andreana je otkrila ko je bio najveseliji. Takođe, ona je otkrila da ne zna kada će ponovo obući venčanicu.

Najveselija je bila Slađa Alegro. A što se tiče venčanice, to još uvek ne znam - završava Andreana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Andreana Čekić

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

'