AKTUELNO

Ispričala sve za emisiju "Premijera".

Dragana Mitar, bivša Modelsica i zadrugarka nedavno je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita", gde je voditelju Darku Tanasijeviću ispričala sve detalje porodične drame kroz koju trenutno prolazi. Podsetimo, njen suprug Siniša Dragutinović nedavno je izbacio sve njene stvari iz porodičnog stana, promenio brave i uselio bivšu suprugu.

Pročitajte: REKAO JE DA ĆE NAM SE OSVETITI: Dalila i Dejan danas proslavljaju dve godine braka, a evo šta kažu o odnosu sa Anom i Davidom! Pokazali i nešto što bi Dragojević najradije spalio da može! (FOTO+VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa "Premijere" intervjuisala je Draganu pre samog početka emisije, a Mitar je porazgovarala o ovom slučaju i sa njima.

Hvala Bogu, instalirala sam kamere, baš zbog ovakvih stvari jer ne znam kada će upasti u stan ili šta već. Ja brave nisam menjala, mogla sam. Ja sam mogla dok je imao zabranu da mu iselim sve stvari, nisam. Odavde vidimo ko sprovodi silu i kako se ponaša. Većinu stvari nije ni vratio, fale detetove stvari i igračke, moje lične stvari, moraću da podnesem prijavu za nestanak ličnih stvari. Pogotovo zato što nije učestvovao sam. Jovan je gledao sa mnom sve to. Dete jeste malo, ali je upućeno u sve. Razume sve, ne želi da se javlja ocu, pogotovo posle ovakvih stvari. Potpuno je razumljivo. Ja ništa ružno neću pričati njemu, porašće, shvatiće sve - ispričala je Dragana, pa dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Nas dvoje (Siniša i ona) se nismo čuli, čuli su se advokati. Čuli smo se tad na moru. Isvađali smo se preko telefona. On sprovodi silu i pravdu kroz svoje ruke. Ja se nadam da će zakon da reaguje protiv ovakvih nasilnika i da ih smesti tamo gde im je mesto.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dragana Mitar

'