AKTUELNO

Nikada je neće prežaliti!

Učesnik treće sezone "Zadruge", rijaliti programa koji počinje 6. septembra u 21 čas na TV Pink, Stefan Karić bio je u emotivnoj vezi sa nekadašnjom misicom Dijanom Milojković. Ona je preminula 22. jula u 33. godini nakon opake bolesti protiv koje se hrabro borila do poslednjeg dana.

Foto: Instagram

Stefan se danas uključio u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i tom prilikom istakao da je u kontaktu sa Dijaninom porodicom, da redovno obilazi njen grob i da je nekadašnja misica bila njegova najveća ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

U kontatku sam sa njenom familijom, čujemo se redovno. Idem na groblje, obilazim... Veću ljubav nisam doživeo i nisam imao od te. To što sam se istetovirao je mali znak pažnje. Poslednji put smo se čuli pre jedno tri, četiri meseca... Razmenili smo par poruka. Rekla mi je tada da nije baš najbolje, da će se izvući i da je jaka, kao što je bila - govorio je Stefan na ivici suza.

Foto: Pink.rs

Inače, Karić je veoma teško prihvatio činjenicu da Dijane više nema, Stefan je satima plakao kada je ovo saznao, a onda se i na društvenim mrežama od nje oprostio potresnom porukom.

Foto: Instagram

Njihova veza za mnoge je delovala bajkovito i savršeno. Stefan je bio uz svoju devojku u najtežim trenucima, a kada je Dijana u jednom momentu ostala bez kose zbog bolesti, Karić se takođe obrijao na ćelavo, čime joj je još jednom pokazao solidarnost i podršku. Međutim, ova veza je pukla i to zbog Stefanovih poruka sa drugim devojkama koje je Dijana pronašla u njegovom telefonu.

Autor: S. Kuvekalović

#Dijana Milojković

#Stefan Karić

'