AKTUELNO

Mlada pevačica smatra da je pobednici "Zadruge 2" sada potrebna velika podrška, koju joj i ona sama pruža.

Luna Đogani je odmah nakon što je ostvarila pobedu u "Zadruzi 2" odlučila da započne muzičku karijeru, pa je snimila svoju prvu pesmu "Deveti krug" kojom je ostvarila neverovatan uspeh, te u ovom trenutku broji više od sedam miliona pregleda na Jutjubu.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Mnogo se prašine podiglo oko ove pesme, a pojedini su tvrdili da se u stihovima nigde ne čuje Lunin glas, već glas Antonie Gigovske, "Pinkove zvezdice" koja je pevala prateće vokale.

I Luna i Antonia su to demantovale, a mlada pevačica je sada, pred kamerama "Premijere", otkrila kako je došlo do njene saradnje sa Đoganijevom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KORISTE MOJE IME... Kija Kockar ponovo PROVOCIRA, ono što je sada uradila mnoge će zaintrigirati! (FOTO)

Devojka mi je pisala na Instagramu, rekla mi je: "Evo snimamo, da li možeš da dođeš, bilo bi mi drago da ti pevaš prateće". Ja sam rekla da ne mogu tada, da ću doći sutra, prekosutra i to je tako ispalo. Luna je stvarno super devojka, meni je stvarno bilo lepo dok sam radila sa njom. Ona je tek sad počela i mislim da joj treba velika podrška - rekla je Antonia.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Luna Đogani

#Premijera

'