AKTUELNO

Ništa nije slutilo na ovakav ishod.

Bivša učesnica ''Zadruge 2'' i Pinkova zvezda Nadežda Biljić prethodnog jutra brutalno je pretučena od strane svog dečka, manekena Tomislava Panića.

Sve je eskaliralo nakon žestoke svađe koja je prethodno nastala na jednom prestoničkom splavu kada se pred njenim očima poljubio sa strankinjom koja se našla u njihovom društvu, a onda je Nadežda zadobila udarce kada su se vratili u njen stan.

Foto: TvPink Printscreen

Ništa nije slutilo da će se ovako nešto dogoditi, jer je Biljićeva samo noć pre incidenta bila gost u emisiji ,,Zadruga - narod pita", gde je naglasila da je njen dečko pravi muškarac i kroz osmeh potvrdila da su ih emocije ponovo spojile. Međutim, ona je i pred premijernim kamerama priznala da ne mogu jedno bez drugog.

Prosto se desilo, ne možemo jedno bez drugog i to je to. Tu postoje i emocije, ubiće me što sam ovo rekla, ali ja sam žensko i moram da pričam o emocijama.

Spekulisalo se i o njenoj navodnoj trudnoći sa manekenom, a ona je za ,,Premijeru - vikend specijal" ispričala kako je uopšte nastala sumnja.

Mi smo nešto bili zajedno i ja njega zovem i kažem mu da mi nije dobro, pomislila sam da sam trudna, međutim, to su samo bili hormonski poremećaji i zbog zdravstvenog stanja - istakla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je bila vidno srećna i nasmejana dok je pričala o Tomi, a posle ovih reči uputila se ka splavu gde je došlo do naglog preokreta u njihovom odnosu, gde je pretrpela i fizičko nasilje.

Neke stvari su me skupo koštale u životu, ali ja ću uvek govoriti istinu. Očigledno je da nikad nisam imala pravog muškarca pored sebe, pa sam ga sad dobila. Non - stop mi priča kako treba da budem žensko i da ne mafijam - pričala je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'