AKTUELNO

Ne stidi se odakle je potekla.

Folk pevačica Mina Kostić važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnih pevačica na našoj javnoj sceni. Nju je posetila ekipa emisije "Premijera" na jednoj od plaža na Crnogorskom primorju i sa njom obavila intervju. Mina je tada otkrila i jednu tragediju koja je ostavila neizbrisiv trag na njeno detinjstvo.

PROČITAJTE JOŠ: KATARINA ŽIVKOVIĆ DOBIJA JEZIVE PRETNJE! Pevačica se javno obratila osobi koja je uznemirava: TREBALO BI DA SE JAVI PSIHIJATRU! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da plivam ,ali se plašim dubine. Ne znam, možda zato što sam izgubila sestru, kada je imala 13 godina ona se udavila, prošlo je 26 godina od kako je nastradala, tačnije 1992. godine se to desilo. Kad god se toga setim bude mi teško, ali posle kažem, valjda je tako moralo da bude i možda zbog svega toga imam strah od dubine - sa setom u glasu govori Mina.

Pevačica je priznala da je imala veoma teško detinjstvo, kako sama kaže da su joj ti dani bili vrlo teški, ali to je nije omelo da nastavi da gradi uspešnu muzičku karijeru.

Pošto je nas bilo desetoro, ja to uvek naglašavam, nikada nisam krila da sam ja potekla iz vrlo siromašne porodice, ali sam talentovana i Bog mi je dao glas da napravim ono što sada jesam. Ne stidim se odakle sam potekla, tako da verovatno moji roditelji nisu bili u stanju i u situaciji da nas odvedu na more, ni u banju, ni bilo gde, tako da nisam ni imala priliku da naučim da plivam - završava Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Mina Kostić

#Premijera

'