AKTUELNO

Nije želela da sakrije ništa pred objektivom premijerne kamere!

Pevačica Andreana Čekić šokirala je javnost kada se na jednom događaju u prestonici pojavila sa novim dečkom klavijaturistom Markom Miloševićem, a koji je inače još oženjen Marinom Milošević, sa kojom ima i dete.

Javnost je mesecima brujala o javnoj prevari koja se sve češće dešava na estradi, a njih dvoje uspeli su da nadjačaju sve koji su osuđivali njihovu odluku da ostave sve i krenu u novu etapu života.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je Andreana vidno srećna i zadovoljna u emisiji ,,Premijera" otkrila kako oni funkcionišu kada se nađu sami u četiri zida.

Oduvek sam verovala u pravu ljubav koju danas živim. Probudiš se ujutru, vidiš čoveka koga voliš pored sebe i u tom trenutku se probudi on, pogledamo se, odmah se zagrlimo i nasmejemo se jedno drugom. I tako počinje dan, savršeno - otkrila je Andrijana, pa ispričala zbog čega je njen dečko uvek prati na nastupima.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam da li znate, ali ja nikad nisam polagala. U spotu sam vozila jedno 15 metara, tako da on ide sa mnom svuda i to je normalno. Baš mi je velika podrška, to ako nemaš, ne možeš da imaš vezu - rekla je Andreana.

Nedavno se porodila verenica njenog kuma, popularnog pevača Darka Lazića, a kako je imala želju da malom dečaku donese poklone kada ode kod njih u posetu, priznala je da joj je proradio majčinski instikt i ne krije da bi volela da se što pre ostvari u ulozi majke.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih baš volela da dobijemo bebu i što se mene tiče, može što pre. Baš sam pre neki dan tražila online stvari za bebe, za Darkovog malog i onda sam prebacila na stvari za devojčice, pa sam zamišljala kako ću ja kad budem imala ćerku. Marko kaže da bi voleo da dete liči na mene, a ja kažem da bih volela da liči na oca - ispričala je kroz smeh Andreana.

Detaljno o ovom intervjuu sa Andreanom pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andreana Čekić

'