AKTUELNO

Od septembra, Matićev naslednik kreće u školu.

Pevač Dejan Matić izazvao je lavinu pozitivnih komentara i dobio milionske preglede zahvaljujući svom velikom hitu "Preko", a sada je došlo vreme za snimanje nove numere koja će krajem maja ugledati svetlost dana.

Foto: Pink.rs

Dejan Matić rekao je i da sve ružne stvari iz svog života stavlja po strani, kao i da na svakodnevicu gleda samo sa pozitivne strane.

PROČITAJTE: PREVIŠE NASTUPA JU JE KOŠTALO ZDRAVLJA! Sara Reljić zadobila povredu VRATNIH PRŠLJENOVA, evo kako se sada oseća! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

I to što je bolelo, nije bilo strašno, čim sam zaboravio. Ja sam čovek koji je uvek optimista u životu i ne volim ta neka mračna dešavanja i mračne teme. I ono što je bilo, ja pretvorim u totalnu pozitivu - ispričao je Dejan Matić.

Pevač je tokom razgovora sa ekipom emisije "Premijera" pričao o svom privatnom životu i članovima porodice. Dejanov sin Zoran od septembra kreće u prvi razred, a Matić ističe da su svi veoma ishićeni zbog toga.

Foto: Pink.rs

Odlično je sve. Momci rastu. Zoran je u septembru školarac, pa smo malo uozbiljili priču. Mogu ti reći da se raduje i kaže: "Evo je moja škola, jedva čekam da uzmem pribor, tašnu..." - govorio je pevač.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Dejan Matić

'