AKTUELNO

Suprug Filip Živojinović joj je najveća podrška!

Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji "Premijera", posle duže medijske pauze, a tom prilikom govorila je o majčinstvu i svom nasledniku Aleksandru, kog je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem.

Foto: Pink.rs

Mlada pevačica ističe da se u ulozi majke snašla odlično i da joj veliku podršku pruža njen izabranik Filip, ali je otkrila i na koga njen sin liči.

Mislim da sam se snašla odlično, iako sam puno razmišljala o tome kako ću se snaći. On mi najviše pomaže, mi smo 24 sata zajedno i sa bebom. U početku je on bio više budan, jer je hteo da odmaram i da ležim. Prvih 10-15 dana je on više presvlačio bebu i hranio i čuvao ga. Carski rez je bio u pitanju i morala sam da ležim, da odmaram. Beba više liči na Filipa za sada - rekla je Aleksandra i dodala kada planiraju novu bebu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba da bude velika pauza u svakom slučaju, ali to će za nas biti veliki blagoslov kada god da se desi, nećemo žuriti nigde - ispričala je Prijovićka na pitanje da li će uskoro početi da rade na prinovi.

PROČITAJTE JOŠ: HUMANOST NA DELU! Sloba Radanović poklanja minđuše koje je otkupio od Cece Ražnatović, a kada vidite kome je odlučio da ih daruje RAZNEŽIĆETE SE! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Premijera

'