AKTUELNO

Pravi prijatelji vide u vama ono najbolje i njihova misija je da vas ohrabre da to i pokažete. Iskreni su, reći će i ono što možda ne želite da čujete a ukoliko u nečemu grešite, ukazaće vam na to bez uvijanja.

Svako ima mnogo poznanika ali malo iskrenih prijatelja. Kako prepoznati one koji vas nikad neće izneveriti? Istinskog prijatelja možete da pozovete u svako doba, on će vam pomoći i ohrabriti kada je to najpotrebnije. U njegovom društvu se uvek osećate dobro i prihvatiće vas onakvim kakvi jeste.

Prijatelji imaju zajedničke teme i interesovanja ali ih odlikuje i sličan smisao za humor. Neće gledati u mobilni telefon i prevrtati očima dok mu otvoreno govorite o svojim problemima, već će vas pažljivo saslušati i posavetovati.

Pravi prijatelji vide u vama ono najbolje i njihova misija je da vas ohrabre da to i pokažete. Iskreni su, reći će i ono što možda ne želite da čujete a ukoliko u nečemu grešite, ukazaće vam na to bez uvijanja. Iako možda ne živite u istom gradu, redovno se čujete i u kontaktu ste preko društvenih mreža, pa nemate utisak da se dugo niste videli. Pravi prijatelj se iskreno obraduje vašem uspehu. Čak i ako vam ponekad zavidi, reći će da ste pravi srećnik ili srećnica.

#Prijatelji

'