AKTUELNO

Holivudska zvezda koja je juče preminula posle duge i teške bolesti, poslednjih godinu dana doživela je i krah ljubavi, koji je na nju ostavio neizbrisiv trag

Šenon Derti, čuvena Brenda iz serije "Beverli hils" i mlada veštica iz "Čari" umrla je u 54. godini, a tužne vesti potvrdila je njena portparolka, istakavši da je glumica izgubila tešku i dugogodišnju bitku.

Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena bližnjima i svojim psom Bouvijem. Porodica moli za privatnost u ovom trenutku kako bi mogla da je žali u miru – istakla je Lesli Sloun, koja je godinama bila zadužena za Šenoninu komunikaciju s medijima.

Foto: Tanjug AP/TANJUG AP/DANNY MOLOSHOK

Životna priča Šenon Doerti je teška i potresna, a ona se prvi put suočila s dijagnozom raka dojke 2015. godine. O tome je više puta pričala otvoreno, a u novembru prošle godine je saopštila je u terminalnoj fazi i istakla da želi da živi.

Šenon je preminula okružena voljenima, a pred kraj života morala je da se suoči s velikim bolom jer je u septembru 2023. okončala svoj treći brak.

Foto: Tanjug AP

Ona je devedesetih godinu dana bila u braku s Ešlijem Hamiltonom, potom dvehiljaditih jednu godinu s Rikom Salomonom, a potom se 2011.udala za fotografa Kurta Isvarijenka. Par se venčao u Malibuu i delovao vrlo skladno, a potom je u maju prošle godine objavljeno da se rastaju.

Nakon rastanka od Isvarijenka, glumica je gostovala u podkastu Let's Be Clear, u kom je pričala o krahu svog braka i otkrila da ju je muž dve godine varao. Štaviše, to je saznala na dan kada je trebalo da ide na operaciju mozga, na koji joj se karcinom proširio.

Otišla sam i shvatila da je moj brak gotov, da je moj suprug dve godine imao aferu – rekla je Šenon Doerti.

Autor: Zorica Lazarević