AKTUELNO

Glumac Mehmet Gunsur, koji je tumačio lik zgodnog princa Mustafe u seriji ‘’Sulejman Veličanstveni’’ verovali ili ne sledeće godine puni 50 godina.

Ova Turska glumačka zvezda rođen je u Istanbulu 1975. godine. Pre neko što je otpočeo glumačku karijeru Mehmet je radio kao model i u restoranima kao barmen.

Široj javnosti najviše je postao poznat po ulozi zgodnog, lepog i harizmatičnog princa Mustafe, najstarijeg sina sultana Sulejmana u istoimenoj seriji. Posle ove role, njegova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom, dobnijao je dobre uloge, ali i nagrade za filmska i serijska ostvarenja.

Dve godine pre nego što je počelo snimanje serije o najpoznatijem turskom sultanu, Mehmet je znao je da će igrati princa Mustafu pa je imao dovoljno vremena da se posveti čitanju o tom razdoblju njegove vladavine.

Lepi turski glumac izazavao je takvu histeriju među ženama u svojoj rodnoj zemlji da je nakon što je njegov lik u seriji surovo ubijen po naredbi sultana, pokrenuto nekoliko peticija da se Mehmet vrati u seriju.

SREĆNO OŽENJEN ITALIJSNAKOM REDITELJKOM

Ipak, ono što već osam godina žalosti žene širom planete jeste činjenica da je Mehmet u srećnom braku sa italijnskom lepoticom.

Svoju sadašnju suprugu, italijansku rediteljku dokumentarnih filmova Katerinu Mongio, upoznao je u Italiji gde je završio studije glume. Ubrzo, par je stao pred oltar. U braku su već osam godina i imaju sina Alija i ćerku Maju.

Mehmet za nekoliko meseci napuniće 50 godina što mnogi ne mogu da poveruju, budući da je u popularnoj seriji glumui mladog princa.

Foto: Instagram.com

Poznati glumac danas izgleda potpuno drugačije, ima dugu kosu, bore baš kao i svaki sredovečni muškarac, ali nesporno je da i dalje privlači veliku pažnju javnosti, posebno ženske populacije.

Foto: Instagram.com

Domaća publika koja ga najviše pamti po ulozi princa Mustafe, sa nestrpljenjem očekuje da ga gleda u još nekom Turskom ili evropskom ostavrenju.

Autor: Zorica Lazarević