AKTUELNO

Nakon jedne decenije, legenda popularnog grčkog zvuka, beogradsku publiku oduševio svojim najvećim hitovima.

Poznati grčki pevač Antonis Remos, u okviru prve večeri muzičke manifestacije "Belgrade River Fest" na platou Geozavoda u Beogradu na vodi, osvojio je srca beogradske publike koja je uživala u njegovim maestralnim vokalnim sposobnostima – ali i šou koji je priredio nakon jedne decenije. Kamere emisije “Whatzuuuuup” na RED TVu zabeležile su ovaj vanserijski događaj.

Foto: Promo

Mnoge poznate ličnosti poželele su da budu deo ovog spektakla, a samo neki od poznatih koji su uživali u njegovim hitovima bili su Nataša Bekvalac, Ana Sević, Dejan Tomašević, Sloboda i Dragana Mićalović, Jelena Gavrilović, Neda Ukraden, Tijana Bogićević i Jelena Tomašević...

“Naš narod generalno vuče grčki melos. Imamo dosta sličnosti – ne samo u temperamentu, već i u vajbu kada je muzika u pitanju. Moja pesma “Ponovo” je grčka obrada i kod mene i kod Pegi Zine je zaista postala veliki hit. Veliki sam fan Antonisa Remosa – znam bukvalno sve njegove pesme, tako da se radujem što ću imati priliku da ga čujem.” – rekla je Nataša Bekvalac pred sam početak koncerta.

Foto: TV Pink Printscreen

“Grčka muzika je definitivno obeležila jedan veliki deo mog života. Jedno sigurno 6, 7 godina nisam znala ni jednu srpsku pesmu – ali sam znala sve grčke. Čak sam i učila Grčki jezik, tako da grčka muzika ima veliki deo u mom srcu. Suprug me je pre par godina vodio na buzuki u Atini – slušali smo Remosa i Despinu Vandi. Sledeće veče smo slušali Konstantinosa Argirosa. To veče kuma i ja nismo trepnule, muškarci prosto to i očekuju jer kada vidite tog čoveka ne možete drugačije da reagujete. “ – iskreno je govorila Ana Sević.

Foto: Instagram.com

Spoj grčke emocije i vanrednog talenta Antonisa Remosa bacila je beogradsku publiku u potpuni zanos, a šta su kamere emisije “Whatzuuuuup”-a na RED TVu zabeležile, pogledajte na RED TV Youtube-u.

Autor: S.Paunović