AKTUELNO

Muzički spektakl, u izvođenju italijanskog ansambla, „Symphonika on the Rock“ postavlja nove standarde interpretacija i muziciranja, ali i muzičkih aranžmana u kojima je simfonijski orkestar savršeno uklopljen sa rock bendom i pevačima.

Po prvi put će nastupiti u Beogradu 14. maja u MTS Dvorani, a na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs u prodaji je ostao još mali broj karata.

U izvođenju hitova legendarnih rock grupa – Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns N' Roses, Led Zeppelin, Deep Purple, Beatles, Europe i drugih – smenjivaće se pevači i posebni gosti koji će na najbolji način dočarati snagu bezvremenskih hitova. Uživanje u muzici biće upotpunjeno light show-om, laserskim i video projekcijama.

Spektakl „Symphonika on the Rock“ je već obišao brojne evropske gradove, a gde god su se pojavili koncerti su bili rasprodati. U Zagrebu su u februaru održana dva rasprodata koncerta u jednom danu, a zbog velikog interesovanja zakazan je još jedan koncert u maju. I u Sloveniji su svi koncerti unapred bili rasprodati. Publika svih generacija je oduševljeno reagovala, a sada će i beogradska publika imati priliku po prvi put da uživa u ovom nesvakidašnjem koncertu.