AKTUELNO

U Akademiji 28 održana je promocija druge knjige Ivane Tomić Blečić – “Putovanje kroz ljubav”.

Autorka je prisutne sprovela kroz svoje delo uz poeziju, pesmu, gitaru, ples i priču. Na sceni su joj se pridružiti mnogi talentovani i kreativni pojedinci, kao i specijalni gosti: balerine iz baletskog studija za odrasle Grazia, novinarka Sanja Lubardić, plesači pozorišta na Terazijama, muzičari Rajko Đokovič i Vuk Tomić, književnica i recezentkinja Gordana Jež Lazić, Jelena Arsić solista i koreograf baleta pozorišta na Terazijama.

Foto: Privatna arhiva

“Došlo je vreme da zajedno nastavimo naše putovanje i zaronimo u ljubav svim čulima. U prošloj godini delila sam sa čitaocima svoja lična traganja i učenja kroz stihove, kroz moj prvenac knjigu "Sama među ljudima". Sada vas vodim na novo putovanje - "PUTOVANJE KROZ LJUBAV". Ljubav je tema koja me je uvek inspirisala, ali i izazivala. Sada se hrabro upuštam u razgovor o njoj, predstavljajući vam moju drugu knjigu, posvećenu isključivo LJUBAVI”, izjavila je Ivana Tomić Blečič.

Foto: Privatna arhiva

Sav prihod od prodaje knjiga biće doniran Prihvatilištu za žene i decu žrtve nasilja u porodici - Sigurna kuća Beograd. Na taj način, autorka želi da pruži podršku onima koji su se previše dali u ljubavi i izgubili sebe, pomažući im da se vrate sebi.

Foto: Privatna arhiva

“Irazila bih svoju iskrenu zahvalnost Ivani za donaciju koja će biti upućena Sigurnoj kući. Vaša podrška nam omogućava da pružimo konkretnu pomoć onima koji su se suočili sa nasiljem i da im pružimo šansu da izgrade novi početak, pun ljubavi i bez straha. Ova donacija ne samo da materijalno pomaže našim korisnicama, već šalje snažnu poruku podrške i solidarnosti sa žrtvama nasilja”, izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće.

Ivana Tomić Blečić je magistar ekonomskih nauka, bivša odbojkašica, NLP trener, PCM trener i kouč i mama dva dečaka.

Autor: