AKTUELNO

Staza Malo jezero, bez obzira na vremenske uslove – bila je puna takmičara iz Srbije, ali i okolnih zemalja koji su poželeli da ispolje svoju ljubav i znanje prema ovom adrenalinskom sportu.

U predhodnim epizodama emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu, imali smo priliku da vidimo Kopaonik i Staru planinu iz vizure autora i voditelja Miloša Pavlovića – Paje Kobazza. Sada, u novoj epizodi – Paja nas vodi prvo na Staru Planinu, pa zatim i na Kopaonik gde ćemo prisustvovati snoubord takmičenju.

Foto: Promo

Zašto Stara planina, pa hop na Kop? Razlog je više nego važan. Paja je svratio da pokupi Todora Jovića, poznatijeg kao Tole trojka, jer je Tole rešio da se prijavi na Međunarodno FIS takmičenje i državno prvenstvo Srbije u snoubordu. Kroz protekle epizode, gledaocima je verovatno jasno da je Tole jedan od naših najboljih vozača snouborda, te je svakako za ljubitelje ovog sporta interesantno da vide kako će se Tole snaći na takmičenju i šta može da ponudi.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nažalost, Kopaoničko vreme ne možemo reći da je išlo u prilog takmičarima. Snega je bilo toliko dovoljno, da takmičenje može da se održi, ali i ne i u količini da planina zasija u svom punom sjaju. Staza Malo jezero, bez obzira na vremenske uslove – bila je puna takmičara iz Srbije, ali i okolnih zemalja koji su poželeli da ispolje svoju ljubav i znanje prema ovom adrenalinskom sportu.

Foto: Promo

U 29. emisiji „Ne znam di teram“ imaćemo priliku da vidimo zagrevanje za prvi dan takmičenja, a ovo takmičenje trajalo je tri dana. Već na samom zagrejavanju, jasno je ko zna – a ko ne zna di tera.

Foto: Promo

Zimske vragolije i pripreme pred takmičenje na Kopu ne propustite, već se udobno uvalite u fotelje i na RED TVu u petak u 19 časova gledajte emisiju „Ne znam di teram“. Za svaki slučaj, ako je propustite – tu je subota gde emisiju možete gledati od 13 časova u repriznom terminu na RED TVu.

Autor: S.P.