AKTUELNO

Season Closing by Music Week postavlja nove standarde u svetu muzičkih festivala te publiku na Kopaoniku očekuje vrhunska zabava uz legende domaće muzike.

Već znamo da nas uz RED TV jutro i emisiju „Ne gledam ti ja to“ očekuje jedno veselo buđenje, puno zanimljivih i mahom optimističnih informacija i gostiju. Tako je bilo i ovog jutro kada su Sanja Stanković i Stefan Savin ugostili Natašu Kalember, PRicu Sky Music-a.

Foto: Printscreen YouTube

Nataša je sa gledaocima RED TVa podelila da su u toku pripreme za zatvaranje sezone Music Week festivala na Kopaoniku. 15. i 16. marta, Event Hall hotela GRAND Kopaonik postaće epicentar neviđenog scensko-muzičkog spektakla, obeleženog nastupima dve najveće balkanske zvezde - Lepe Brene i Zdravka Čolića. Godinama unazad Sky Music želeo je da dovedu ikone Jugoslovenske muzike i sada im je to pošlo za rukom. Brena i Čola po prvi put će se naći pod okriljem jednog festivala, pružajući tako publici priliku da doživi neviđeni spoj njihovih hitova. Nataša je naglasila da je Kopaonik Music Week ekskluzivniji u odnosu na Music Week festival u Beogradu, jer dovodi veće regionalne zvezde – dok se u Beogradu na festivalu promoviše novija muzika.

Foto: Printscreen YouTube

Pored nezaboravnih nastupa najistaknutijih muzičkih ikona na ovim prostorima, poslednji vikend skijaške sezone na Srebrnoj planini obeležiće i spektakularni scenski efekti, vrhunski zvuk i atmosfera koja će pomeriti granice LIVE industrije. Season Closing by Music Week postavlja nove standarde u svetu muzičkih festivala, a Lepa Brena i Zdravko Čolić obećavaju da će njihovi koncerti biti vrhunac ove muzičke sezone.

Nataša je sa Sanjom i Savinom govorila i o drugim interesantnim koncertnim dešavanjima koja nasočekuju, poput koncerta Ramšajna. Za slučaj da ste propustili Natašin razgovor sa Sanjom i Savinom iliželite da se dopunski informišete o festivalu koji nam se bliži – možete gostovanje pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.