AKTUELNO

Adrenalinski park u Kruševcu, ozbiljno staje na crtu svetskim kompleksima ovog tipa.

Da vas ne zbune kratki rukavi i vožnje bez majice – iako je ovaj februar jedan od toplijih, u 28. epizodi emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu imaćete priliku da vidite zvanično otvaranje skejt parka u Kruševcu, koji je autor i voditelj emisije Miloš Pavlović aka Paja Kobazz iliti Paja Skejter zabeležio sa svojim timom u oktobru mesecu i pokazao kako ekipa koja se skupila tim povodom opasno šuri.

Foto: Promo

Foto: Promo

Sportski kompleks na lokaciji Starog Aerodroma, Adrenalinska staza, Skejt park, biciklistički poligon Pamptrek i teretana sa kompletnim spravama za vežbanje na otvorenom jedan je od najbolje opremljenih sportskih prostora u Srbiji, a otvoren je sredinom oktobra u Kruševcu. Kruševac je za svoje praznike – dane oslobođenja u Drugom i Prvom svetskom ratu – 14. i 15. oktobra dobio značajnu sportsku investiciju na čak 1.550 kvadratnih metara. Namenjen je za vožnju skejtborda, rolera, trotineta i manjih bicikli – a napravljen je i Pamptrek, prvi poligon ovog tipa u Srbiji – adrenalinska staza za vožnju bicikla, rolera i trotineta. Samo je površina namenjena skejt vožnji na oko 650 kvadrata.

Foto: Promo

Obzirom da sve navedeno zvuči više nego interesantno ljubiteljima skejtbordinga, Paja se zaputio u Kruševac, ne bi li među prvima sasvojom ekipom osetio čari ovog prostora za adrenalinsku vožnju.

Foto: Promo

Foto: Promo

Manifestacija zvaničnog otvaranja skejt parka u Kruševcu okupila je i mlado i staro, ali i ljubitelje ekstremnih sportova, početnike, ali i vrhunske domaće vozače skejtborda. Među njima bio je i Pavka – legenda skejtbordinga iz susednog Trstenika, koji se aktivno bavi ovim sportom čak 35 godina i predstavlja prvu generaciju domaćih skejtera. Kako je rekao – za njega ovaj skejt park je životni san, nešto što je čitav život želeo da nešto slično ovog tipa postoji. Kada ga je Paja pitao štaj je ključ voziti skejt u njegovim godinama, Pavka je rekao:

Foto: Promo

Foto: Promo

“Upornost, istrajnost, želja, volja i disciplina – kao i život bez poroka.”

Foto: Promo

Paja je istakao da je njegov tim sjajno dočekan u Kruševcu, a vi ne propustite ozbiljno dobru vožnju i još bolje trikove u emisiji “Ne znam di teram” na RED TVu u petak u 19 časova. Ako kojim slučajem se to desi, ne brinite – jer vas repriza očekuje u subotu u 13 časova. Ne propustite ovu sjajnu epizodu o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi na RED TVu.

Autor: S.P.