AKTUELNO

Glamurozna proslava Gorkog Lista u prestižnom hotelu Hyatt Regency i ove je godine ponela epitet “najveće žurke u prestoničkom gradu”.

Sa ljubiteljima i poštovaocima gorko-slatkog ukusa, Gorki List je i ove godine pomerio granice dobrog provoda o kome će se dugo pričati! Tema večeri je “Iz prirode za društvo” po novom sloganu Gorkog Lista, a program koji je vodila glumica Mirka Vasiljević upotpunjen je nesvakidašnjim plesnim performansom Milana Gromilića koji je na sve prisutne ostavio izuzetan utisak. U neobičnom spoju umetnosti i bogatstva prirode, na poseban način je prikazana jedinstvenost sastojaka Gorkog Lista, a 27 lekovitih biljaka, koje daju čaroban ukus ovom gorkom likeru, dobilo je svoj karakter.

Foto: Promo

Proslava je počela gromoglasnim aplauzom i ovacijama gostiju kojima je ispraćeno premijerno prikazivanje spota nove kampanje Gorkog Lista pod nazivom “Iz prirode za društvo”. Spojem snage reči, slike i zvuka spot šalje snažnu poruku koja ima moć da dirne srca i probudi emocije.

Foto: Promo

“Tema ove večeri je “Iz prirode za društvo” i na najbolji način izražava suštinu, karakter i misiju Gorkog Lista, jer je priroda izraz savršenstva, a mi smo njen najsavršeniji izraz – čovek je svesno biće koje saoseća i teži bliskosti koju u društvu ostvaruje, a Gorki List ,satkan od prirode- od 27 čudesnih lekovitih biljaka je tu da nas podseća da i u ubrzanom načinu života, svakodnevnoj trci sa vremenom, sa svim izazovima koje savremeno doba nosi, ne zaboravimo da što češće oslušnemo prirodu i prepustimo se njenim čarima, da što više vremena provodimo u društvu koje nam prija, sa ljudima koji nas nadahnjuju i inspirišu, čineći da se osetimo i bolji nego sto jesmo. Kada se društvo okupi uz Gorki List, priroda je uvek uz njih i ponosni smo što to možemo da istaknemo”, rekao je Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda.

Foto: Promo

Veče za pamćenje je svojim performansom priredila je Nataša Bekvalac, dovevši atmosferu do usijanja uz zdušnu podršku gostiju, koji su uživali u poznatim hitovima koji su obeležili njenu dvadesetogodišnju karijeru.

“Kao prijatelj brenda, već godinama podržavam Gorki List koji svojim trajanjem pokazuje da je kvalitet presudan. Upućujem iskrene čestitke Vojinu Đorđeviću i timu, ovo je bilo posebno veče puno pozitivnih emocija, u kome smo, kroz nesvakidašnji program, još bolje upoznali Gorki List”, istakla je Novosađanka koja je, iznova, opčinila svojom lepotom i harizmom.

Foto: Promo

“Ako pogledamo sastav Gorkog Lista, u koji ulaze čudesne biljke poput pelina, hajdučke trave, matičnjaka, majkine dušice, kleke, lincure, đumbira i još 20 lekovitih biljaka, jasno je da je to čašica zdravlja. Pored svog prepoznatljivog, autentičnog ukusa, Gorki List blagotvorno deluje na naše varenje i jača odbrambene sposobnosti organizma”, pojasnio je Antonijević.

Kao lider u svojoj kategoriji, Gorki List je osvojio i najzahtevnija svetska tržišta, te sada u autentičnom ukusu i prepoznatljivoj aromi uživaju konzumatori širom Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Rumunije, Nemačke, Švajcarske, Italije, Rusije i Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Promo/GORKI LIST

Video: Promo

Autor: S.P.

#Gorki list

#Iz prirode za društvo

#Proslava