AKTUELNO

Od 13.11. na RED TVu.

Uzbudljiva politička drama "Kuća od Karata", stiže na RED TV. Hit serija koja će vas držati prikovane za ekrane, donosi duboke političke manipulacije, sukobe interesa i tajne koje će razotkriti igru moći iza zatvorenih vrata.

Foto: Promo

"Kuća od karata" je serija koja otkriva unutaršnje tajne i borbe za vlast među političarima koji se suočavaju s nemilosrdnom stvarnošću političke igre. Svaka epizoda će vas uvući u svet prepun spletki, saveza i neprijateljstava dok likovi pokušavaju održati korak sa brzim tempom političke arene.

Ne propustite nijedan trenutak napetosti! Serija će se prikazivati od ponedeljka do četvrtka na RED TVu u terminu od 18:30h, omogućavajući vam da svakog dana zaronite u svet političkih manipulacija i neizvesnosti. "Kuća od Karata" obećava da će biti serija koja će vas držati na ivici sedišta, nudeći uvid u svet političkih tajni i sukoba.

Pozivamo vas na premijeru ove uzbudljive serije na RED TVu u ponedeljak 13.11. i budite spremni za nezaboravno putovanje kroz lavirinte političke igre!

Foto: Promo

Autor: S.P.

#Hit serija

#Kuća od karata | House of Cards

#Red Tv

#serija