AKTUELNO

Emisija „Ne znam di teram“ zabeležila je finale ovog nesvakidašnjeg događaja.

U prošloj epizodi emisije o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi „Ne znam di teram“ na RED TVu,imali smo priliku da vidimo autora i voditelja emisije – Miloša Pavlovića, poznatijeg kao Paja skejter ili Paja Kobaz, na logboard freeride takmičenju u Ćelijama, koja je organizovala longboard ekipa Degersi. U novoj epizodi pratimo nastavak ove nesvakidašnje avanture, a uživaćemo i u odličnom spustu ovih longbord znalaca.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ekipa longbord vozača Degersi, pored samog takmičenja organizovala je kamp za učesnike iz Srbije iregiona, gde su longboard vozači razmenjivali iskustva, ali i družili sa meštanima uz hranu, piće i muziku.Svi zajedno, poželeli su da ovaj događaj protekne u najboljoj atmosferi, a oštro oko emisije „Ne znam di teram“ to je uspelo i da zabeleži i prenese delić neverovatne vožnje i zabave RED TV gledaocima.

Foto: Promo

Vreme je delovalo kao da namerava da pokvari planove ovim modernim junacima i junakinjama, ali je ipak na kraju stalo na njihovu stranu. Oluja možda nije stigla, ali ekipa Degersa sa gostima iz regiona svakako je protresla tlo Ćelija.

Posetioci i učesnici imali su priliku da kupe majice, čarape, stikere – klasičan propratni mrčendajz sa takmičenja i samim tim podrže događaj. Naravno, i Paja se ponovio i samim tim dao svoju podršku takmičenju.

Foto: Promo

I ovog puta, Paja nije propustio da se skejtbordom provoza vijugavim putevima Ćelija. Pobednicu su proglašeni na kraju dana, a Degersi su fantastično organizovali ovaj događaj na kom se veliki broj takmičara odvažio da se upusti u ovu rizičnu trku.

Foto: Promo

Mnoštvo sjajnih kadrova ekstremne vožnje, odlično druženje, kao i proglašenje pobednika trke u Ćelijama imaćete priliku da vidite u petak u 19 časova na RED TV u emisiji „Ne znam di teram“. Gradivo svakako možete da utvrdite u subotu u 13 časova, i već polako da se spremite za trku u Ćelijama 2024.

Autor: S.P.

#NE ZNAM DI TERAM

#Paja Kobazz

#Red Tv