AKTUELNO

Najbolji violončelista na svetu Stjepan HAUSER još jednom je dokazao da s pravom nosi tu titulu. Na svom prvom solo koncertu, koji je održao 24. oktobra, „Buntovnik sa čelom“ je, kao što je i obećao, priredio spektakl kakav skoro nije viđen u Štark Areni. Koncert je rasprodat, a publika nije očekivala takav vatromet emocija, romantike i neverovatne energije kojom je HAUSER sve opčinio.

Brojne poznate ličnosti su uživale u HAUSEROVIM bravurama na violončelu, a ponajviše Novak Đoković sa suprugom Jelenom, koji su i plesali uz latino numere. Njima se priključio i Marko Đoković sa devojkom, a u publici su se nalazili i Sergej Ćetković, Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Ana Stanić, Gordana Lazarević, Katarina Šišmanović, Katarina Ostojić i mnogi drugi.

Foto: LiveProduction

Iznenađenje večeri za sve je bilo kada je HAUSER, tokom izvođenja pesme „Conga“, spontano pozvao Novaka Đokovića da izađe na binu i svira saksofon. Publika je gromoglasno navijala da Nole zasvira, što je on i učinio. Potom je usledio medley pesama „Volare“ i „Bamboleo“, a HAUSER je mikrofon ustupio Sergeju Ćetkoviću i Katarini Ostojić, koji su iz publike pevali refrene pesama.

Foto: LiveProduction

Hauser nije krio da je želeo da sretne Novaka na svom koncertu, a obzirom da je srpski teniser zasvirao sa Stjepanom, taj momenat je čuveni muzičar podelio na svom Instagramu uz dirljive reči kojim se zvahvalio kako Novaku tako i mnogobrojnoj publici:

Kakva noć sinoć u Beogradu! Hvala Vam od srca srca, a dobili smo i novog člana benda - napsao je Stjepan i označio Novaka.

Njihov nastup pogledajte u nastavku.

Video: Pink.rs

Autor: N.B.