AKTUELNO

Još jedan, ovog puta - javni pokazatelj sjajnih odnosa na RED TVu.

Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi, voditelji emisije „2 možda 3“ na RED TVu – ugostili sunovinara Pink.rs-a Nikolu Žugića i pretresali naslove koji intrigiraju čitaoce ovog najbržeg portala.

U emisiji „2 možda 3“ RED TV publika navikla je da bude informisana o poznatim ličnostima iz regiona, koje svakodnevno privlače pažnju. Kada je došla na red njihova kultna rubrika Gledanje storija – Panda i Kendi poželeli su da podele sreću svoje koleginice Ane Radulović, najatraktivnije voditeljke koja diže prašinu svakom svojom novom objavom, ali i pojavljivanjem na TVu.

Voditeljka „Pitam za druga“, ali od ove sezone i „Elite“ ostavrila je svoj san i kupila skupoceni automobilmarke Mercedes, i to, kako kaže, bez ičije pomoći. Tim povodom pohvalila se svojim pratiocima nadruštvenoj mreži Instagram – a evo šta su njene kolege prokomentarisale:

Foto: jelena simonović

“Ovom prilikom čestitamo našoj koleginici Ani Radulović – jer je svoj san ostvarila sasvim sama, bez ičije podrške i sebi omogućila da postane vlasnica vozila koje je uvek želela. Stvarno je lepo videti da postoje takve lavice koje se bore za sebe, za bolju budućnost, svoje stavove i koje sve stižu. Kada nekome kažeš da nešto ne možeš da uradiš – ili to ne želiš dovoljno, ili se nisi dovoljno potrudio. “ – rekao je Panda.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Panda i Kendi zatim su gledali Anine Instagram storije i komentarisali zajedno sa Nikolom Žugićem njeno zasluženo slavlje povodom ostvarenja sna, ali i ostalo više nego zanimljivo kretanje koje je zabeležila za svoje pratioce.

Gde je sve to Ana Radulović bila, uz koju pesmu je proslavila uspeh, kome je dala intervju – ako stepropustili ovu emisiju “2 možda 3” , imate priliku da je pogledate u celosti na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#2 MOŽDA 3

#Nikola Žugić

#Red Tv

#Stefan Kandić

#Stefan Milošević Panda

#ana radulović