AKTUELNO

"The final lap" turneja iz ugla Anđele Ašanin.

Voditeljka i urednica vikend jutarnje emisije „Nered“Anđela Ašanin obradovala je RED TV publiku izveštajem sa koncerta rep zvezde Kurtisa Džejmsa Džeksona III - poznatijeg kao 50 CENT. Ova muzička zvezda rođena u Kvinsu, podigla je na noge Arenu u Zagrebu i priredila spektakl za pamćenje u okviru turneje "The final lap".

Anđela kao veliki poštovalac rep muzike od malih nogu, odlaskom u Zagreb ispunila je svoj san da poseti koncert repera koji jedan od izvođača koji je uticao na njene muzičke preference. Četiri sata nezaboravnog šoua, ekipa “Nereda” spakovala je u prilog koji je ljubiteljima ovog zvuka dočarao spektakl koji je 50 cent sa svojim kolegama napravio u Zagrebu.

Foto: RED TV

Na bini se prvo pojavio muzičar Džeremaj – široj publici poznatiji po svom duetu “Down on me” koji je imao sa 50 centom, da bi nakon njega čuli legendarnog Basta Rajmsa – a ekipa “Nereda” zabeležila kakvu čaroliju pravi na sceni. Začetnik brzog repa, na bini je dokazao da mu u tom vidu repovanja niko nije ravan.

Dolazak zvezde večeri, 50 centa, publika je propratila ovacijama – a on je više od sat i po vremena nizao svoje hitove i okupljene fanove digo na noge uz pesme koje su obeležile njegovu plodonosnu karijeru.

Voditeljka i urednica “Nereda” objasnila je da je odlazak u Zagreb na koncert 50 centa bilo specijalno iskustvo za nju i da joj je pravo zadovoljstvo da je jedan segment ovog spektakla imala priliku da predstavi RED TV publici u okviru njene vikend jutarnje emisije.

Koncerti su zasigurno posebna vrsta energije i za ljubitelje takvih dešavanja svaki odlazak je vatromet za dušu. Za slučaj da ste propustili prilog o nezaboravnom nastupu 50 centa – na RED TV Youtube-u imate priliku da pogledate segment sa svetske turneje 50 centa pod nazivom "The final lap".

Autor: S.P.