AKTUELNO

Ljubitelji ekstremnih sportova imaju priliku da vide najinteresantnije momente sa takmičenja.

Nova epizoda emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu znači samo jedno – nova avantura ekstremnihsportova je na pomolu. Autor i voditelj ove nesvakidašnje emisije Miloš Pavlović, poznatiji kao Paja skejter ili Paja Kobazz krenuo je putem Ćelija gde se održalo logboard freeride takmičenje koja je organizovala longboard ekipa Degersi.

Foto: Promo

Ekipa longbord vozača Degersi - organizovali su znalce iz Srbije i regiona da se pridruže ovom nesvakidašnjem freeride takmičenju, a Paja se potrudio da ljubiteljima ekstremnih sportova i ekstremne kulture u emisiji „Ne znam di teram“ predstavi najinteresantnije momente.

Foto: Promo

Na takmičenju nisu se samo pojavili najveštiji longobrd vozači, već je na Ćelijama bio i organizovan kampgde su učesnici imali priliku da se opuste, uživaju u prirodi, društvu i lepom vremenu, ali i domaćimspecijalitetima i piću. Ovaj događaj okupio je ne samo aktivne učesnike ovog ekstremnog sporta, već suposetioci koji su želeli da uživaju u druženju i gledanju longbord vožnje bili i iz okolnih mesta, a godinenisu bile važne – jer su Ćelije bile mesto okupljanja starih i mladih.

Foto: Promo

Naravno, Paja ne bi bio Paja da se nije latio svoje daske (skejbord – da naglasimo) i isprobao vijugave puteve Ćelija.

Foto: Promo

Ako ste mislili da je ovo sve što je Paja pripremio sa longboard takmičenja na Ćelijama, sledeća epizodaće vas razuveriti – jer nastavak ove avanture sledi u sledećem broju. Do tada potrudite se da ne propustite premijernu 13. epizodu emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu u petak u 19 časova, a akoomanete – tu je repriza u subotu u 13 časova. Nova doza ekstremnog uzbuđenja čeka na vas.

Autor: S.P.