AKTUELNO

Tom Hardi napravio je fantastičan spoj svih klasičnih likova.

Bi-Bi-Sijeva mini-serija „Tabu“ sa najpoželjnijem muškarcem današnjice, Tomom Hardijem, u glavnoj ulozi - donosi zavere, ubistva, izdaju i mračne porodične misterije. Serija "Tabu" dobila je sjajne kritike i ocenjena je kao najbolje dramsko ostvarenje, kada je ugledala svetlost dana. Radnja se odvija u vreme britansko-američkih imperijalnih sukoba početkom 19. veka, kada jedan čovek pokušava da nadigra i nadživi mahinacije mračnih carstava, njihove trgovine, ubistava i teritorijalne pohlepe.

Mračna mini-serija „Tabu“, čija se radnja odvija 1814. godine, prati Džejmsa Kezaju Delejnija, čoveka koji je proputovao ceo svet i vratio se potpuno drugačiji. Svi su mislili da je odavno mrtav, ali on se vraća iz Afrike u London da nasledi ono što je ostalo od velike prevozničke kompanije njegovog oca. Ali očevo nasleđe je vruć krompir i uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ćoška, Džejms mora da se snalazi na sve kompleksnijoj teritoriji da bi izbegao svoju smrt. Okružena zaverom, ubistvom i izdajom, mračna porodična misterija polako se otkriva u ovoj uzbudljivoj priči o ljubavi i izdaji.

Glavne uloge dodeljene su Tomu Hardiju, unuci Čarlija Čaplina - Uni Čaplin (“Igra prestola”), Džonatanu Prajsu (“Igra prestola”) i Majklu Keliju (“Kuća od karata”). Stiven Najt (autor serije "Piki Blajnders"), pisao je scenario zajedno sa Tomom Hardijem i njegovim ocem, piscem Čipsom Hardijem, dok režiju potpisuju Kristofer Najholm i Anders Engstrom. Ridli Skot, holivudski režiser, na seriji je radio kao izvršni producent.

“Tabu” je nesvakidašnja serija sa uzbudljivom pričom, u kojoj je glavni junak kombinacija Šerloka Holmsa i Hanibala Lektora. Ova TV drama ruši granice i tabue, i publiku uvodi u mističnu priču koja ne prestaje da intrigira.

Iskoristite svoju šansu i već danas gledajte novu seriju „Tabu” na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih sedam dana potpuno besplatan. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: Promo

Autor: S.P.