AKTUELNO

Samo na Apollonu.

Ona ne može da dočeka da odraste. Zato je za trinaesti rođendan poželela jednu veoma važnu želju - da bude odrasla žena. A da želje nisu samo izgovorene reči - već imaju veliki uticaj na našu budućnost u slučaju ove mlade dame to se potvrdilo kao tačno, jer se sledećeg jutra probudila kao tridesetogodišnjakinja. 

Nju roditelji guše, glavne devojčice u školi je ne prihvataju, a dečko koji joj se sviđa jedva da zna njeno ime, dok najviše vremena provodi sa najboljim drugom. Za svoj trinaesti rođendan pravi žurku i poziva popularne devojčice iz škole, ali žurka postaje debakl. Svi je napuštaju dok ona ostaje sama zamišlja želju - da poraste, jer bi tada imala život koji je oduvek želela.  Sledećeg dana se budi i njoj je 30 godina. Uspešna je poslovna žena, koja se sjajno kotira u društvu, ali ona ne zna kako je došla dotle. Uplašena i istovremeno očarana svojim novim životom, shvata da nešto nedostaje – a to je njen najbolji drug. Iznenađena je da njih dvoje više nisu u kontaktu i saznaje da je on pred veridbom.

Film "Danas 13, sutra 30" u kojoj glavnu ulogu tumači simpatična Dženifer Garner - nalazi se u okviru segmenta Apollona, pod nazivom – Lepše je u dvoje.

Praznik žena je tu, iza ćoška i sjajna je ideja da umesto cveća svojoj dragoj ženskoj osobi poklonite za 8. mart - pretplatu za Apollon platformu.

Ovu romantičnu komediju možete gledati na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Iskoristite svoji priliku i provedite 8. mart uz Apollon. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: Promo

Autor: S.P.