AKTUELNO

World Police Summit - Dubai održava se od 7.03. do 9.03.

Željko Mitrović i njegova mlada, ali veoma uspešna kompanije PR-DC postigla je vrtoglavi uspeh krajem prošlog meseca na najvećem svetskom sajmu naoružanja IDEX, u Abu Dabiju.

Foto: Promo

Foto: Promo

Danas, na društvenoj mreži Instagram, vlasnik Pink Media Group - Željko Mitrović, obratio se svojim mnogobrojnim pratiocima i saopštio veoma interesantne vesti:

Foto: Promo

Foto: Promo

"Posle velikog uspeha u Abu Dabiju na Idexu, PRDCjevog borbenog drona bombardera IKA 20 , uveliko su u toku i pripreme za World Police summit u Dubaiju, najvećeg sajma policijske opreme na svetu, Paralelno sa pripremama za Dubai počela je i serijska proizvodnja ovog borbenog drona za izvoz širom sveta! Takođe je i u toku verifikacija ovog veoma traženog proizvoda u Tehničko opitnom centru, posle koje će uslediti i prve isporuke širom sveta! U ovom video klipu, videćete borbene i operativne mogućnosti ovog, sada i zvanično, najtraženijeg borbenog drona u ovoj klasi na svetu!" - rekao je Mitrović.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

PR-DC kompanija radi punom parom i nema sumnje da će se pokazati u najboljem svetlu na najvećem sajmu policijske opreme u Dubaiju sledeće nedelje, ali i da će borbeni dron ispuniti sva očekivanja i da će potražnja za njim biti veća od predpostavljene.

Autor: S.P.